65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Дитячий санаторій «Мала долина»

02-06-2016
Изображение 183

У селі Мала Долина літо почалось з урочистого відкриття двох корпусів обласного дитячого санаторію «Мала долина» на якому урочисто розрізали символічну стрічку. У святковый програмі взяли участь колектив циркової студії, танцювальні колективи будинків культури та пройшли різноманітні дитячі конкурси та вистави.

Привітати дітей зі святом прийшли депутати обласної ради Ігор Недозимований та Олексій Кобильников.

«Вітаю санаторій зі святом дітей, адже саме у цей урочистий день медичний заклад відрив ще два корпуси. Це дозволить приймати ще більше дітей, які потребують допомоги кваліфікованих лікарів. Не можете бути більш ефективного вкладення капіталу, ніж інвестиції у здоров’я наших дітей. І чим більше ми даруватимо любові та тепла дітям сьогодні, тим більш щасливе покоління отримаємо в майбутньому» – зазначив очільник Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

У санаторії “Мала Долина” щорічно оздоровлюються кілька тисяч дітей з серцево-судинними захворюваннями, захворюваннями опорно-рухової системи тощо.  Діти, які лікуються у цьому санаторії, відвідують дельфінарій, театри та музеї. Медики і обслуговуючий персонал – професіонали своєї справи, намагаються створити атмосферу гарного настрою та поліпшити стан здоров’я дітей.

Изображение 183 Изображение 191Изображение 198

Повернутися назад