65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

До лав Збройних Сил України

11-05-2016
HAK_2125

Сьогодні в обласному військкоматі відбулися урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України. Виступив із напутнім словом і заступник голови обласної ради Юрій Дімчогло: «Від обласної ради та всього депутатського корпусу бажаю з честю та гідністю служити Батьківщині. Сьогодні перед вами громада ставить важливе завдання: відчути дух братерства, солдатського плеча, патріотизму та відповідальності перед народом України. Після закінчення служби, можливо, дехто з вас залишиться і надалі служити у Збройних Силах України, щоб займатися військовою справою професійно. Служба в армії – це випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Я бажаю з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому!».

«Боронити державу – святий обов’язок кожного здорового чоловіка» –  зауважив священнослужитель, який прийшов благословити новобранців.

В подальшому після закінчення служби сьогоднішні призовники будуть зараховані до резерву Збройних Сил України. Служити вони будуть у військових частинах, але в зону Антитерористичної операції не скеровуватимуться.

HAK_2125 HAK_2139 HAK_2142

HAK_2174

Повернутися назад