65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

До Дня працівників морського та річкового флоту

07-07-2019
8

Керівництво Одеської обласної ради вітає усіх працівників морського та річкового флоту з професійним святом

Шановні працівники морського та річкового флоту!

Річки і моря – це важливі транспортні коридори, які з’єднують нашу державу з іншими країнами. Ефективне функціонування морського і річкового транспорту Одеського регіону сприяє зміцненню існуючих торговельних зв’язків та позитивно впливає на розвиток економіки держави. Завдяки вигідному географічному розташуванню Одещини, її транспортні магістралі відкривають нові перспективи для вигідної міжнародної співпраці.

Галузь, в якій трудяться працівники морського та річкового флоту, є значною складовою економіки держави, її драйвером та рушійною силою.  Результати цієї щоденної праці створюють сприятливі передумови для втілення у життя  найамбітніших проектів.

Бажаємо усім працівникам морського та річкового флоту миру, щоб ви пливли завжди за течією щастя, благополуччя і успіху. Нехай вас не підводять ні вітер змін, ні підводні мілини. Нехай ваші професійні знання, життєвий досвід і сумлінна робота сприятимуть зміцненню держави, інноваційним змінам, злагоді та порозумінню.

Окремі слова подяки висловлюємо портовикам, докерам, морякам, ветеранам флоту і порту! Міцного здоров’я, миру і благополуччя вам!

Керівництво Одеської обласної ради

8

Повернутися назад