65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Для опорної школи у Ананьївському районі закуплено шкільний автобус

14-11-2017
2

Опорна школа у Ананьївському районі отримала новий автобус, який був закуплений в рамках державної програми «Шкільний автобус» шляхом співфінансування з обласного та районного бюджетів. Таким чином з обласного бюджету на придбання автобусу було виділено 950 тис. гривень ще 700 тис. гривень надав районний бюджет.

Наразі новий автобус забезпечить підвіз школярів та вчителів до навчального закладу та знизить навантаження на два шкільні автобуси, які були придбані раніше і зараз експлуатуються.

За інформацією Ананьївської райдержадміністрації, для забезпечення своєчасного і безперебійного підвозу дітей та вчителів до трьох опорних шкіл району потребується закупити ще один автобус, та провести ремонт тих транспортних засобів, що вже тривалий час перебувають в експлуатації.

«Зараз ми приділяємо особливу увагу шкільним та дошкільним навчальним закладам, що розташовуються в селах та селищах Одеської області. Вкрай важливо надати навчальним закладам якісне матеріальне забезпечення, яке дозволить на високому рівні проводити навчальний процес. Придбання шкільних автобусів вирішує  гостре для багатьох питання, як дитині потрапити до школи, чи дитячого садочку, наприклад, якщо вони знаходяться у сусідньому селі», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

2 1 4

Повернутися назад