65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Депутати підтримали призначення керівників комунальних закладів

18-06-2021
01546ECC-6190-4012-904A-A8FB7B8018EC

Депутати Одеської обласної ради під час сесії 18 червня підтримали призначення керівників 11 комунальних закладів.

Відтак, підтримано призначення Олени Кузар на посаду генерального директора Одеського обласного центру нефрології та діалізу, Ігоря Пастернака — на посаду гендиректора Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, Тетяни Мітюкової — на посаду гендиректора Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини.

На посаду генерального директора Одеського обласного кардіологічного центру підтримано Світлану Андрієвську, на посаду гендиректора Дунайської обласної лікарні (Ізмаїл) — Віталія Гайдукова, на посаду гендиректора Одеської обласної психіатричної лікарні №2 — Олександра Михайлюковича, на посаду гендиректора Одеського обласного шкірно-венерологічного диспансеру — Ольгу Покітько, на посаду гендиректора Одеського обласного онкологічного диспансеру — Вячеслава Полясного.

Своїми рішеннями депутати доручили голові облдержадміністрації укласти з призначеними керівниками контракти терміном на три роки.

На посаду директора Одеського обласного центру патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді терміном на два роки призначать Наталію Михайленко.

Окрім цього, були підтримані рішення про подовження на чотири роки строку дії контракту з директором Одеської спеціальної школи №91 Ілоною Єпур та про продовження на п’ять років строку дії контракту з директором Обласного комунального підприємства по обслуговуванню іноземних представництв Олександром Цибровим.

Повернутися назад