65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15-02-2018
_Афган

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав – 15 лютого. Ця дата збігається з 29-ою річницею виведення колишніх радянських військ з Афганістану.

Ми віддаємо данину поваги героїзму та мужності усім воїнам, котрі виконували непросту навчальну місію серед населення в більш ніж двадцяти країнах світу. Вони з честю виконали свій обов’язок, забезпечуючи мир та добросусідські відносини між державами.

Через кілька десятиліть, під час Революції Гідності, виборюючи Незалежність України та курс на Європейську інтеграцію, підтримати українців долучилися громадяни багатьох країн світу. Нині, серед військових, які оберігають кордони нашої держави у зоні АТО, не байдужі до долі України представники різних національностей.

Прикро усвідомлювати, але досвід ветеранів-учасників бойових дій на території інших держав, став у нагоді під час підготовки молодого покоління захисників нашої Вітчизни.

Вдячні вам за вірність військовій присязі, активну життєву позицію, витримку та патріотизм. Низько схиляємо голови перед воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями загиблих.

Бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, міцного здоров’я, миру, достатку, та довгих років життя.

Анатолій Урбанський,
голова Одеської обласної ради.

_Афган

Повернутися назад