65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

День перемоги

10-05-2016
HAK_2043

У День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Алеї Слави в парку Шевченка відбувся пам’ятний захід та церемонія покладання квітів. В урочистостях взяли участь депутати обласної ради, перший заступник голови обласної ради Олег Радковський та заступник голови Юрій Дімчогло.

Розпочався захід спільним виконанням Державного Гімну України. Присутні вшанувати загиблих, вклонитися та подякувати ветеранам, чий подвиг назавжди залишиться в пам’яті народу. На грудях кожного – і дорослих, і малечі – квіти маку, як символ пам’яті про полеглих під час військових конфліктів. Також цього святкового дня з кораблів і катерів ВМС України в акваторії Одеської затоки були спущені вінки на воду.

Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського його перший заступник Олег Радковський привітав жителів і гостей міста з 71-ю річницею Перемоги над нацистськими загарбниками та висловив щиру вдячність ветеранам за Велику Перемогу, за відвойовані у жорстоких битвах мирні світанки і віру у завтрашній день. «Нехай мир і спокій будуть фундаментом для розвитку нашої Батьківщини як демократичної та європейської держави. Від усього серця бажаю всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я, добробуту, довгих років щасливого життя під мирним небом незалежної України», – наголосив Олег Радковський.

Цього ж дня відбулася церемонія покладання квітів до стели Крила Перемоги на площі 10 квітня.

HAK_2063 HAK_2043 HAK_1993 HAK_1953 HAK_1931 HAK_1916 HAK_1900

Повернутися назад