65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Делегація Одеської обласної ради відвідала Автономну Республіку Аджарія

07-11-2019
1

Делегація Одеської обласної ради на чолі з першим заступником голови обласної ради Вадимом Шкарівським та депутатом обласної ради Віктором Баранським з робочим візитом відвідала Автономну Республіку Аджарія.

В рамках Меморандуму про співробітництво, який було підписано між Одеською обласною радою та Автономною Республікою Аджарія в 2018 році під час Чорноморського Саміту Асамблеї Європейських Регіонів, членами делегації проведено робочі зустрічі щодо можливостей реалізації спільних проектів Програми ЄС «Східне партнерство».

«Аджарія має багато спільного з Одеським регіоном – вихід до моря, економічний та туристичний потенціал, інвестиційну привабливість. І ми маємо спільну мету – розширення можливостей та ефективне співробітництво в торгівельній, культурній та туристичній сферах. За результатами переговорів прийнято рішення створити робочі групи для організації бізнес-форуму, який стане комунікативним майданчиком для започаткування та реалізації нових спільних ініціатив. Кожен бізнес-проект є джерелом наповнення місцевих бюджетів, це створення нових робочих місць та покращення інвестиційної привабливості», – повідомив Вадим Шкарівський.

1 2 3 4

Повернутися назад