65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Делегація Одеської обласної ради прибула до КНР

17-05-2019
3ada

Делегація Одеської обласної ради на чолі з головою обласної ради Анатолієм Урбанським прибула в Китайську Народну Республіку для участі у центральній інвестиційно-торгівельній виставці Expo Central China 2019. Одеську обласну раду представляють також начальник управління з питань економіки, бюджету, інвестицій та міжнародного співробітництва Ірена Надем’янова та директор обласного комунального підприємства по обслуговуванню іноземних представництв Олександр Цибров.

Склад присутніх на зустрічі в провінції Цзянсі: Лю Ці – секретар провінціального партійного комітету КПК провінції Цзянсі, Чжао Ліпін – член постійного комітету та Старший Секретар провінціального партійного комітету КПК провінції Цзянсі, Чжан Хєпін – начальник провінціального комітету з розвитку та реформ провінції Цзянсі, Ян Гуйпін – начальник Департаменту промисловості та інформаційних технологій провінції Цзянсі, Лю Цуйлань – начальник Департаменту комерції провінції Цзянсі, Чжао Хуй – начальник Канцелярії іноземних справ провінції Цзянсі.

Слід зазначити, що населення провінції Цзянсі складає 45,2 млн чоловік.

Головними організаторами заходу являються Міністерство комерції Китаю та народні уряди провінцій Цзянсі, Ахуй, Шаньсі, Хенань і Хубей, які розташовані в центральних регіонах Китаю.

«Для нас є великою честю прийняти запрошення від Генерального Консульства Китайської Народної Республіки в Одесі та Уряду провінції Цзянсі для участі у такому масштабному заході. Головна мета нашого візиту – налагодження подальшого розвитку торговельно-економічних зв’язків і розширення співробітництва між провінцією Цзянсі і Одеською областю», – висловився Анатолій Урбанський під час участі у заході.

3ada 91be  e7be e66

Повернутися назад