65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Чергове засідання провела комісія з питань законності 

18-11-2022
55CB3CDB-CA8D-41EA-9FFC-9C5B069A015F

16 листопада чергове засідання провела постійна комісія Одеської обласної ради з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією, яку очолює Олексій Семенцов.

На порядку денному було 19 питань. Всі вони були рекомендовані до розгляду на черговій сесії обласної ради.

Відтак, комісія підтримала проект рішення обласної ради «Про наявність обставин непереборної сили на території Одеської області та затвердження переліку суб’єктів господарювання, що постраждали внаслідок таких обставин». Проект має на меті підтримку аграріїв шляхом визнання форс-мажорних обставин та постраждалих у 2022 році, а також в цілому забезпечення продовольчої безпеки держави та регіону.

Під час засідання також були підтримані проекти рішення про припинення комунальних закладів «Ізмаїльська спеціалізована школа-інтернат-військово-морський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою», «Лиманська спеціальна школа Одеської обласної ради», «Миколаївська спеціальна школа Одеської обласної ради» та комунального підприємства «Одесаоблфарм» шляхом їх ліквідації. Ліквідація навчальних закладів обумовлена змінами у демографічній ситуації.

Депутати також підтримали проект «Про зміну меж (розширення) території заповідного урочища місцевого значення «Дністровські плавні», який націлений на енергетичну незалежність і перспективу розвитку Бессарабії. Його також було розглянуто комісією з питань екології.

Повернутися назад