65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Брифінг народних депутатів України та голови обласної ради

23-09-2016
DSC_4859

Після завершення робочої наради щодо стану використання коштів субвенцій з держбюджету, які були надані місцевим бюджетам Одеської області, голова обласної ради Анатолій Урбанський спільно з народними депутатами України, представниками  міжфракційного парламентського об’єднання «Південь України» Павлом Унгуряном та Олександром Урбанським відповіли на запитання журналістів.

Павло Унгурян: Дане засідання стосується питань ефективного раціонального своєчасного використання Державних коштів, які виділені завдяки зусиллям депутатського корпусу в парламенті, народних депутатів від Одеського регіону. Кошти передбачено на соціально-економічний розвиток, на розвиток об’єднаних територіальних громад, найбільша кількість коштів із держбюджету виділяється на будівництво і ремонт доріг Одеської області. На даний момент розглядаються питання фінансування за рахунок залучених кредитів від міжнародних фінансових інституцій. Ми провели нараду для того, щоб бюджетні кошти якісно та з найбільшою користю були реалізовані, адже від цього залежить їх виділення Одеській області на 2017 рік. Освоєння виділених коштів тепер контролюватиметься більш суворо.

Народний депутат України, заступник голови  міжфракційного парламентського об’єднання «Південь України» Олександр Урбанський навів приклади реалізації державних бюджетних коштів в Ізмаїльському, Ренійському та Болградському районах.

Анатолій Урбанський: Впевнений, роботи, які заплановано зробити на 2016 рік, вдасться завершити, деякі з них вже завершені. Ми зробимо велику роботу над помилками, виконавці, які звикли недоброякісно освоювати бюджетні кошти, в наступному році не будуть допущені до цих робіт. А ми будемо працювати безпосередньо з людьми, які пройдуть перевірку часом, та якість роботи яких ми вже сьогодні бачимо.

DSC_4859 DSC_4833 DSC_4841

Повернутися назад