65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Брифінг Анатолія Урбанського за підсумками двадцять третьої сесії обласної ради

20-06-2019
DSC_3492

Під час брифінгу за підсумками  двадцять третьої сесії голова обласної ради Анатолій Урбанський розповів про ключові проекти рішень, які підтримали депутати:

«Порядок денний пленарного засідання містив майже 80 питань. Традиційно у числі перших питань, за які проголосували депутати, були питання про діяльність обласної ради та її органів. Далі ми з колегами голосували за затвердження обласних цільових програм – Антикорупційної програми Одеської обласної ради на 2019-2021 роки, програми правової освіти населення Одеської області на 2019-2022 роки, регіональної програми розвитку автомобільних доріг Одеської області на 2019-2022 роки – дана програма фінансуватиметься за рахунок коштів державного бюджету.

Було підтримано внесення змін, враховуючи поправки депутатів, до ряду обласних програм, які реалізуються на території Одеської області, серед яких – програма соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки «Соціальний захист населення в Одеській області».

Порядок денний сесії містив чимало майнових питань про створення, зміну найменування, затвердження статутів комунальних підприємств, установ, внесення змін до них, про їх діяльність. Були й проекти рішень щодо кадрових призначень.

Також ми «пакетно», урахувавши доповнення наших колег, ухвалили проекти рішень щодо зміни організаційно-правової форми ряду комунальних установ шляхом перетворення їх у комунальні некомерційні підприємства.

Деякі питання не набрали більшості голосів у сесійній залі, зокрема питання щодо дострокового розірвання контракту з директором Одеського художнього музею Олександром Ройтбурдом».

DSC_3492

Повернутися назад