65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Благоустрій дитячих бібліотек у м. Ізмаїлі

18-07-2016
IMG_1938c-613×460

У м. Ізмаїлі триває ремонт приміщень другої та четвертої філій централізованої бібліотечної системи для дітей. На даний час проведені покрівельні роботи, облаштування санітарних вузлів. Окрім того, у четвертій філії встановлено огорожу, оздоблено фасад, зроблено вимощення навколо будівлі. Також проведено капітальний ремонт читального залу.

На проведення зазначених ремонтних робіт у приміщенні другої філії з обласного бюджету було виділено 550 тис грн. На четверту філію централізованої бібліотечної системи для дітей виділено 920 тис грн.

За словами представників управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради ремонті роботи будуть завершені орієнтовно у вересні цього року.

«Бібліотеки України є базовим елементом розвитку інформаційної та мовної культури суспільства, – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський. – Вони сприяють вихованню патріотизму, правової та екологічної культури. Формують цінності та світогляд особистості, інтерес до вивчення та розуміння національної історії та культури. Адже мисляча та освічена нація – це запорука успіху нашої держави».

IMG_1938cIMG_1933c

Повернутися назад