65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Білгород-Дністровський святкує День міста

18-09-2021
9A138963-FFB6-411C-8B3A-71E6916D13D3

18 вересня у Білгороді-Дністровському проходять святкові заходи з нагоди Дня міста. 

Святкування розпочалося зранку на площі біля будинку міської ради. Привітати жителів міста приїхали голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, його заступник Вадим Шкарівський, а також депутати обласної ради та Верховної Ради України. 

«Сьогодні Білгород-Дністровський має великий потенціал, і не тільки туристичний. Але я вважаю, що найціннішим активом міста є люди, які в ньому живуть. Розвиваються разом з ним, працюють на його користь, піклуються про нього, — підкреслив Григорій Діденко. — Бажаю Аккерману рости як сучасне європейське місто, але пам’ятати і берегти свої традиції. Хай воно буде затишним і комфортним і для туристів, і для самих жителів».

З нагоди Дня міста обласна рада нагородила почесними грамотами 15 жителів Білгорода-Дністровського — за сумлінну працю і активну громадянську позицію. Серед них працівники культури та медичні працівники, спортсмени та громадські діячі. Почесну відзнаку від обласної ради отримав тимчасовий виконувач обов’язків головного лікаря Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні Віталій Жнякін. 

Після урочистих вітань всіх жителів і гостей міста пригостили великим тортом з зображенням фортеці.

 

Повернутися назад