65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Білгород-Дністровській районній газеті «Слово Придністров’я» виповнилося 79 років

18-07-2019
Безымянный

Білгород-Дністровській районній газеті «Слово Придністров’я» у липні виповнилося 79 років. Колектив газети пройшов процес реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації та редакцій і отримав у грудні 2018 свідоцтво про реєстрацію, створивши ТОВ «Редакція газети «Слово Придністров’я».

Видання порушує актуальні питання життєдіяльності громад, розповідає про людей, діяльність органів влади, розвиток освіти, культури, медицини. Більше десяти років редакцію очолює редактор Галина Тітова. Над кожним випуском трудяться кореспондент Алла Гладун, позаштатний кореспондент Олександра Димченко, головний бухгалтер Алла Запша, дизайнер-оператор комп’ютерної верстки Олександр Мельников. Про результати роботи колективу редакції свідчать понад 100 Почесних грамот і дипломів. «Слово Придністров’я» було і залишається найпопулярнішим, самим читаним виданням в місті і районі.

«Ми випускаємо тижневик на 16 сторінках, працюємо над спецвипусками, не лишаємо поза увагою жодної важливої суспільно-політичної події, намагаємося робити газету цікавою для читача, знаходимося у постійному творчому пошуку. Тираж складає 2000 примірників. Наші публікації завжди носять актуальний характер, піднімають гострі соціальні проблеми. Найбільшою популярністю серед читачів користуються матеріали про наших спортсменів, свіжі державні новини, важливі реформи, головні події кожного Білгород-Дністровського району, матеріали, у яких надаються юридичні поради, роз’яснення та коментарі. Також серед наших прихильників – юні жителі міста й району, які з цікавістю очікують на улюблені рубрики.

Заключивши угоду про співпрацю, ми широко висвітлюємо суспільно-політичне життя об’єднаних територіальних громад, серед яких – Шабівська, Старокозача, Мологівська ОТГ. Паралельно ми працюємо над веб-сайтом газети, який також читає багато користувачів. У планах – розширити штат редакції, відкривши відділ реклами.

Ми позитивно сприймаємо усі зміни, готові шукати шляхи до привернення уваги нових читачів, завжди відкриті до співпраці. Досвід «Слова Придністров’я» неодноразово узагальнювався, поширювався. Журналісти ділилися їм на семінарах і в практичній роботі в колективах інших газет. Разом з колегами з інших областей наші журналісти відвідують різноманітні тренінги та семінари, спрямованих на надання консультативної підтримки ЗМІ», – розповіла редактор Галина Тітова.

DSC_0070 Безымянный

Повернутися назад