65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Білгород-Дністровській районній газеті «Слово Придністров’я» – 78 років

04-07-2018
1

Білгород-Дністровській районній газеті «Слово Придністров’я» виповнилося 78 років з дня виходу першого номера.

Районний часопис і сьогодні має неабияку популярність та актуальність серед читацької аудиторії краю, її яскраве публіцистичне слово завжди спонукає до роздумів, формує громадську думку. Дружній і професійний колектив газети щодня працює для того, аби жителі мали змогу прочитати про всі значущі події, ознайомитися із досягненнями земляків, дізнатися багато цікавої інформації.

Газета «Слово Придністров’я» стала також творчою майстернею непересічних особистостей і талантів. Тут сформовано свої традиції, напрацьовано творчу спадщину, що заклала основу журналістики і літератури краю. Про це свідчать понад 100 почесних грамот і дипломів. Журналісти редакції неодноразово ділилися своїм досвідом на семінарах і у практичній роботі в колективах інших газет.

«Протягом десятиріч видання створює літопис Білгород-Дністровського району і є відмінною школою майстерності для декількох поколінь творчих працівників. Це клопітка праця журналістів, які об’єднані великою справою і щирою любов’ю до земляків і до свого краю. Ви як ніхто інший, перебуваючи в постійному спілкуванні з читачами, тримаєте руку на пульсі, ґрунтовно й виважено, розумним словом сприяєте вирішенню багатьох актуальних проблем. Від щирого серця бажаю «Слову Придністров’я» подальшого розвитку і зростання, великих тиражів, інноваційних творчих здобутків, вдалих починань, успішних задумів та гострого пера. Усім працівникам редакції – міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, миру, любові, та злагоди», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій.

1

Повернутися назад