65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Бібліотеку села Орлівка Ренійського району обладнано новою оргтехнікою

28-08-2019
5

У селі Орлівка Ренійського району за кошти обласного бюджету було закуплено обладнання для електронної бібліотеки. Окрім цього, за кошти місцевого бюджету у книгарні було проведено капітальний ремонт приміщень та закуплено нові меблі.

Бібліотека розташована у сільському будинку культури, її постійними читачами є 500 дорослих і майже 500 дітей. Завдяки новій оргтехніці та Інтернету використовувати електронну бібліотеку зможуть відвідувачі будь-якого віку, професії і уподобань. Тут з легкістю знайдеться і класична література, і твори сучасних авторів, і література для позакласного читання та оповідання для самих маленьких. Це вже друга електронна бібліотека в Ренійському районі, першу було відкрито у місті Рені.

«В умовах впровадження сучасних інформаційних технологій бібліотеки також потребують істотних змін. Завдяки дієвій співпраці обласних та місцевих органів влади, жителі села отримали широкомасштабний доступ до інформації і знань», – зауважив голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко.

1 2 3 4 5 6

Повернутися назад