65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Арцизька ЦРЛ отримає нове медичне обладнання

08-02-2017
Слайд5

Арцизька центральна районна лікарня отримає нове медичне обладнання. Медичну установу побудовано та введено в експлуатацію у 1945 році. Арцизька ЦРЛ – багатопрофільна лікувальна установа на 240 ліжок з консультативно-діагностичним центром на 375 відвідувань за зміну та анестезіологічним відділенням з 6 ліжками інтенсивного лікування. На базі лікарні функціонують наступні відділення: хірургічне, терапевтичне, акушерське, гінекологічне, травматологічне, отоларингологічне, педіатричне, неврологічне та інфекційне, а також клініко-діагностична лабораторія, рентгенологічне та фізіотерапевтичне відділення.

З обласного бюджету  було виділено понад 4 мільйона гривень на придбання нового сучасного та необхідного медичного обладнання. На ці кошти  заплановано закупити апарат ШВЛ  Servo-і, дефібрілятор-монітор D-500, апарат ШВЛ Servo-air, стіл операційний, система інтенсивної терапії для новонароджених, інкубатор, гастродуоденоскоп з освітлювачем та щіпцями.

«Кошти які передбачені обласною комплексною програмою «Здоров’я» реалізуються в багатьох медичних закладах Одещини. Розпочато закупівлю обладнання, капітальні ремонти районних, міських лікарень та ФАПів»,- зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

У перспективі на базі Арцизької центральної районної лікарні буде створено госпітальний округ та регіональний  перинатальний центр ІІ рівня.

Слайд1 Слайд5 Слайд15

Повернутися назад