65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Анатолій Урбанський в ефірі телеканалу “Репортер”

05-03-2019
5b383a6b-ea94-4817-a6b9-270fe50ceb9b

Голова обласної ради Анатолій Урбанський взяв участь в обговоренні актуальних тем під час ток-шоу «Кворум» на телеканалі «Репортер».  У дискусії також взяли участь представники різних політичних сил, громадськості та юристи.

Голова обласної ради акцентував увагу на виступі Президента України Петра Порошенка: «Глава держави публічно закликав Національне антикорупційне бюро і Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру  до об’єктивного неупередженого розслідування справи щодо можливих  зловживань в оборонній сфері. Петро Порошенко особисто наголосив, якщо буде доведена вина – ані посада, ні зв’язки та знайомства не врятують від відповідальності. Винні – понесуть відповідальність, хто працював над зміцненням обороноздатності – матиме змогу захистити своє ім’я. Всі рівні перед законом, і ми як представники влади, наразі не можемо дати правову оцінку цій справі, слідством займаються відповідні органи. Дана справа не замовчується, і Президент відкрито виступив перед громадянами.

Від керівництва країни ми маємо реальні кроки для запобігання корупції. Зокрема, Президентом та Урядом нинішньої каденції було запроваджено  Єдину систему електронних  публічних закупівель ПроЗорро (ProZorro). Завдяки цій системі у відкритому доступі знаходиться вся інформація про державні закупівлі. Кожен з представників ЗМІ та громадськості має змогуотримати інформацію щодо витрати бюджетних коштів».

5b383a6b-ea94-4817-a6b9-270fe50ceb9b

Повернутися назад