65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Анатолій Урбанський на презентації онлайн-платформи по підготовці до ЗНО

06-02-2018
4

На одній із популярних комунікаційних майданчиків Києва, в арт-холлі D12 (вул. Десятинна, 12), відбулася презентація безкоштовної онлайн-платформи по підготовці учнів випускних класів до ЗНО – BeSmart.

У заході взяли участь Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, перший заступник голови Верховної ради України Ірина Геращенко, перший заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександр Співаковський, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, популярні українські телеведучі, спортсмени, відомі шоумени, учні старших класів.

Після відео-презентації платформи BeSmart учнів запросили до ЗНО-батлу. Старшокласників поділили на 20 команд. Для кожної команди організували окрему зону ти видали по планшету зі спеціальною програмою заліку відповідей. Батл охоплював різні області знань учнів – українська та зарубіжна література, Всесвітня та історія України, українська мова, фізика, хімія, мистецтво, музика, сучасна поп- та субкультури, тощо. Були також питання на логічне мислення. Всього було запропоновано 10-ти основних та 10 питань типу «правда/неправда». На одні команді треба було відповісти протягом хвилини, на інші – за  30 секунд.

«Активне життя сучасної молоді вимагає мобільного підходу до навчання. Час покаже, настільки нинішні розробки рентабельні для держави та вони потрібні для підростаючого покоління. Поки що подібні програми викликають у школярів інтерес. І на даному етапі це досить важливо», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4

Повернутися назад