65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

84 роки газеті «Сільські новини»

28-04-2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В цьому році громадсько-політичній газеті Савранського району «Сільські новини» виповнюється 84 роки.

Довідково: Районна газета заснована у квітні 1933 року. На газетних шпальтах – весь спектр важливих подій минулого ХХ та початку ХХІ  століть. Спочатку газета мала назву «Більшовицьким шляхом», згодом була перейменована і тривалий час виходила під назвою «За комунізм». У 60-х роках минулого століття видання ще раз перейменували. З тих пір «районка» зріднилась зі своєю назвою «Сільські новини».

З роками газета заслужила повагу та авторитет у читачів та має своїх постійних прихильників. З року в рік її тираж сягає майже 3,5 тисяч екземплярів. «Сільські новини»  не залишають читачів байдужими. Тут кожна читацька думка заслуговує на увагу. Нехай вони різні і часом навіть різко протилежні.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський передав вітання колективу редакції:

«84 роки поспіль ваше видання залишається носієм правдивої інформації, дарує усмішки та привітання, сумує та пам’ятає, крокує пліч-о-пліч із читачем. Ви впливаєте на громадську думку, просвітлюєте, змушуєте думати і міркувати на самі різні теми. Нехай всі дні народження газети стануть приводом не тільки для гордості за вже зроблене, а й стартом для нових цікавих проектів. Бажаю колективу газети невичерпної енергії, творчих успіхів і визнання читачів. Здоров’я, благополуччя, миру вам і вашим близьким!»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Повернутися назад