65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Голова обласної ради розповів про несення змін до обласної програми соціальної підтримки населення

21-06-2019
DSC_3543

Під час брифінгу за підсумками  двадцять третьої сесії голова обласної ради Анатолій Урбанський відповів на запитання журналістів щодо внесення змін до обласної програми соціальної підтримки населення:

«В ході пленарного засідання було ухвалено блок питань про цільові програми, концепції та містобудування. Так, було підтримано внесення змін до ряду діючих програм,  зокрема до обласної програми соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки «Соціальний захист населення в Одеській області», враховуючи поправку нашого колеги по депутатському корпусу Олексія Кобильникова  щодо перерозподілу коштів на ремонт, реставрацію об’єктів соціальної сфери (охорони здоров’я, освіти).

Нагадаю, що ключовим пріоритетом обласного бюджету є соціальна спрямованість. Перед сесійним засіданням у мене відбулася зустріч з жителями Роздільнянського району, які звернулися з проханням вирішити ряд важливих соціальних питань. Слід зазначити, що в бюджеті області розподілені кошти по всім напрямкам розвитку області в рамках регіональних, комплексних і цільових програм. Це – і соціальні потреби населення, і відновлення дорожньої інфраструктури, і продовження енергоефективних заходів, і розвиток фізичної культури та спорту».

740c0d35-3b34-43e8-a08f-89655823ea70 DSC_3543

Повернутися назад