65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Триває ремонт доріг у Арцизі

20-03-2019
80

В місті Арциз Одеської області тривають ремонтні роботи доріг по вулицям 28 Червня та Європейської – найбільш популярних вулиць серед водіїв та мешканців міста. Фінансування ремонтних робіт здійснюється за рахунок коштів міського, районного та обласного бюджетів.

Наразі підготовлено дорожнє полотно по вулиці 28 Червня. Роботи ведуться з використанням сучасної техніки і врахуванням новітніх технологій. Високу якість полотна гарантує основа дороги: спочатку укладається вирівнюючий 15-сантиметровий шар асфальту, і тільки коли він за твердішає, укладається другий, 5-сантиметровий шар. У підсумку мешканці Арцизу отримають якісне дорожнє полотно товщиною в 20 см.

«Завдяки реформі децентралізації, ініційованої Президентом України Петром Порошенко, бюджет міста Арциз виріс вдвічі. Це дозволило вирішувати важливі питання, один з яких – ремонт доріг вулиць 28 Червня і Європейська. Для цього спрямовані кошти з міського (4,9 млн грн), районного (2,5 млн грн) та обласного бюджетів (4 млн грн). Ремонт транспортних артерій розпочато. Найближчим часом автомобільні дороги будуть відремонтовані», – висловився перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Паращенко.

Планується, що до кінця березня – початку квітня всі ремонтні роботи дорожнього покриття по вулиці 28 Червня (від вулиці Вокзальної до початку вулиці Європейської) будуть завершені, а в квітні продовжиться ремонт автомобільної дороги по вулиці Європейська.

«Пріоритетна задача обласної влади – відновити дорожню інфраструктуру Одеського регіону. Адже серед автошляхів є такі, що десятки років не обслуговувалися та знаходилися в аварійному стані. І лише завдяки реформам Президента Петра Порошенка та фінансовій децентралізації, у місцевих органів влади з’явилася реальна можливість залучати фінансові ресурси щодо розбудови доріг різного значення», ̶  підкреслив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

79 (1) 8079 (2) 90

Повернутися назад