65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В Ізмаїлі продовжуються роботи по вулиці Нахімова

11-03-2019
DSC02024

В місті Ізмаїл Одеської області продовжуються дорожні ремонтні роботи по вулиці Нахімова на виїзді з міста в сторону села Стара Некрасівка. Роботи на об’єкті розпочато рік тому за кошти бюджетів всіх рівнів – місцевого, обласного та державного. Тоді дорожники пройшли ділянку від дитсадка «Світлячок» до заїзду в автокооператив.

У цьому році співфінансування проекту продовжується й планується протягом місяця капітально відремонтувати дорожнє полотно до кінцевої зупинки першого автобусного маршруту, а далі – до залізничного переїзду на межі міста. За словами Ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченко залучення бюджетів всіх рівнів збільшує темпи розвитку Ізмаїла:

«В’їзд в місто буде гідним! Джерела фінансування – три бюджети: місцевий, обласний та державний. В Ізмаїлі сьогодні багато об’єктів, що потребують уваги, тому підхід до виконання робіт має бути системним. Міським бюджетом виконати таку кількість об’єктів неможливо. Важливо, коли турбота держави постійна, системна, є можливість реалізувати соціально значущі інфраструктурні проекти», – розповів Андрій Абрамченко.

Роботи по вулиці Нахімова триватимуть паралельно з ремонтними роботами прилеглих внутрішньодворових територій.

«Роботи в Ізмаїлі ведуться в заданому темпі, прослідковуються позитивні зміни в розвитку інфраструктурі міста. Основна оцінка роботи нашої команди – це поліпшення соціальних стандартів життя мешканців Ізмаїла. Ми не маємо наміру зменшувати темпи – і через час ми будемо говорити про проекти більш масштабних, ніж відновлення дорожнього покриття», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC02018 DSC02024 DSC02036

Повернутися назад