65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Кадрові призначення та спортивні плани ООШВСМ «Олімпієць»

05-03-2019
0

Під час 22 сесії обласної ради сьомого скликання було підтримано ряд кадрових призначень на посаду директорів комунальних закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, управління якою безпосередньо здійснює обласна рада. Зокрема, було підтримано Рішення Одеської обласної ради «Про призначення на посаду директора комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» Кравченка Андрія Миколайовича.

На базі ООШВСМ «Олімпієць» у восьми відділеннях: греко-римська боротьба, вільна боротьба, легка атлетика, тхеквондо, веслування на байдарках та каное, кульова стрільба, стендова стрільба та фехтування займається 89 спортсменів. У новопризначеного директора, майстра спорту України міжнародного класу з греко-римської боротьби, трикратного чемпіона України, володаря багатьох європейських кубків, плани щодо розвитку школи вищої спортивної майстерності далекобачні.

«У нас одна мета: отримати якомога більше ліцензій для спортсменів нашої обласної школи вищої спортивної майстерності, аби вони мали право брати участь в олімпійських іграх. Для цього ми відправляємо спортсменів ООШВСМ «Олімпієць» на збори та всіляко сприяємо їх участі в спортивних змаганнях з різних видів спорту. На даний час ведуться переговори щодо відправки трьох наших провідних спортсменів з греко-римської боротьби на збір до Конча-Заспи, що в Києві, для підвищення спортивної майстерності. Звідти планується виїзд нашого спортсмена Владлена Козлюка на Чемпіонат Європи U-23 з греко-римської боротьби серед юніорів. Де він представлятиме Україну, Одесу та рідну ШВСМ», – розповів директор КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» Андрій Кравченко.

Також директор повідомив, що активно ведуться роботи стосовно капітального ремонту будівлі спортшколи: установлена система кондиціонування та вентиляції, ближче до кінця березня буде проведено пробний запуск двох систем. У майбутньому усі системи будуть автоматизовані.

«Підрядники пообіцяли до початку квітня повністю завершити покрівельні роботи, включаючи утеплення. На даний час ведеться проектування бігових доріжок під євростандарт – на одну доріжку буде більше (це передбачено технічним завданням). Також будуть замінені вікна на нові енергозберігаючі. Взагалі, все, що відбувається зараз у нашому закладі мене тішить – робота кипить. І, треба віддати належне, велика заслуга у цих змінах обласної ради», – говорить Андрій Кравченко.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав, аби зберегти ООШВСМ «Олімпієць» потрібен комплексний підхід та зусилля влади усіх рівнів: «Процес фінансування капремонту «Олімпійця» буде продовжено за алгоритмом, який ми відпрацювали на КЗ «Одеський Палац спорту» – поступовим, шляхом співфінансування обласного та державного бюджетів», – висловися Анатолій Урбанський.

1 3 45 7 8 9

Повернутися назад