65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

25 років з часу виходу першого номеру газети «Одеські вісті»

06-01-2017
image

Газета «Одеські вісті» в перших числах січня святкує 25 років з часу виходу першого номеру.
Саме 25 років тому народилося місцеве самоврядування Одещини, розвивалося мужніло і поруч із ним цю путь пройшла газета Одеської обласної ради.

«Хочу висловити щиру подяку газеті, талановитому колективу редакції за професійне, об’єктивне і чесне діяльності органів місцевого самоврядування Одещини, відповідальне ставлення до етичного кодексу журналіста. Щиро сподіваюся на те, що обласна рада разом із «Одеськими вістями» ще довгі роки будуть пліч-о-пліч принципово захищатимуть інтереси наших земляків. Бажаю вам, дорогі друзі, натхнення, процвітання і творчих успіхів. Із 25-річчям вас!», – з привітальними словами звернувся до колективу газети голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Нині газета під керівництвом т.в.о. головного редактора Володимира Саркісяна на чолі з 33 співробітниками веде систематичну і послідовну творчу роботу з висвітлення діяльності органів влади та місцевого самоврядування, а також трудових колективів, їх здобутків і проблем. Кожного місяця в тираж виходить понад 60 тисяч примірників, в яких широко відображається багатогранне життя області, її мешканців, повідомляється про події на Одещині та у країні.
25 років – ювілей, який вже став історією, але він – не підбиття підсумків. Це ще одна святкова дата, яких ще буде багато на творчому та буденному шляху «Одеських вістей».

image (1) image

Повернутися назад