65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

200-річчя заснування Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського

22-05-2017
DSC_9709

В Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбулися урочистості з нагоди 200-річчя Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. На урочисті заходи було запрошено представників Міністерства освіти і науки України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національної академії педагогічних наук України, Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, Одеської міської ради, керівників закладів освіти.

Довідка. За 200 років існування в навчальному закладі підготовлено для нашої держави, ближнього та далекого зарубіжжя майже 100 тис. педагогів, понад 2000 з яких стали відмінниками і заслуженими працівниками освіти, науки, культури і спорту. На 10 факультетах, 4 відділеннях та інституті університету здійснюється підготовка фахівців за 47 спеціальностями та спеціалізаціями. В університеті, крім громадян України, навчаються здобувачі вищої освіти із США, Франції, Ізраїлю, Еквадору, Ірану, Китаю, Туреччини, Туркменістану, Молдови.

Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського присутніх привітав та вручив грамоти депутат обласної ради Юрій Маслов.

О Д Е С Ь К А   О Б Л А С Н А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

За багаторічну сумлінну працю, високі досягнення в науково-педагогічній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі та з нагоди 200-річчя заснування державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний  університет імені         К.Д. Ушинського»  нагороджуються:

Почесною грамотою Одеської обласної ради:

Бобошко

Володимир Васильович

завідувач кафедри спортивних ігор державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний  університет імені                       К.Д. Ушинського», кандидат педагогічних наук, доцент

 

Красножон

Андрій Васильович

завідувач кафедри історії України державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені                       К.Д. Ушинського», кандидат історичних наук, доцент.

 

 Голова обласної ради                                           Анатолій Ігорович Урбанський

 

Також присутніх гостей та науково-педагогічний колектив університету привітав і нагородив грамотами Верховної Ради України та  народний депутат Верховної Ради України Павло Унгурян.

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Голови Верховної Ради України

Про нагородження  з нагоди 200-річчя заснування державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет

 імені К.Д. Ушинського»

  1. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток науки та освіти, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди 200-річчя  заснування   державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені            К.Д. Ушинського» нагороджуються:

Почесною грамотою Верховної Ради України

 

Саннікова

Ольга Павлівна

завідувач кафедри загальної та диференціальної психології, доктор психологічних наук, професор

 

Грамотою Верховної Ради України

 

Копусь

Ольга Антонівна

перший проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи, доктор педагогічних наук, професор

 

  1. За вагомий внесок у зміцнення наукового потенціалу України, розвиток соціальної і гуманітарної сфер, плідну діяльність з підготовки висококваліфікованих кадрів та з нагоди 200-річчя заснування   державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені            К.Д. Ушинського» нагороджується:

 

Грамотою Верховної Ради України

Трудовий колектив державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені  К.Д. Ушинського»

Голова Верховної Ради України                                 Андрій Володимирович Парубій

DSC_9854 DSC_9703 DSC_9709 DSC_9719 DSC_9721 DSC_9726 DSC_9744 DSC_9752 DSC_9768 DSC_9801 DSC_9823 DSC_9838

Повернутися назад